perjantai 23. kesäkuuta 2017

Marmelaatia


Mitä tehdä kun elämä/koristesitruspuu antaa kourallisen pieniä, erittäin happamia hedelmiä? Mitätön määrä marmeladia tietysti.

Halkaistut ja siemenistä sekä pahimmista valkoisista nöyhdistä putsatut hedelmät.

Siivuiksi leikatut hedelmät.

Pehmeiksi keittymässä olevat hedelmät.

Lopputulos hillo-marmeladisokerin lisäämisen jälkeen.

Ihan hyvää tuli, melko hapanta vain vaikka olin laittavinani ihan hirveästi sokeria. Ei se tosin minua kamalasti haittaa, pikemminkin ehkä vieraita joille todennäköisesti tyrkytän tätä, koska ainahan omakutoisia "herkkuja" pitää tyrkyttää kaikille, jotka kehtaavat ovesta tulla sisään.

Seuraavaa satoa odotellessa...

Ei kyllä näytä olevan juuri mitään tulossa lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti