lauantai 2. tammikuuta 2016

Talvi kaalimaalla

Olen vielä pitkin syksyä ja talvea käynyt hakemassa kasvimaalta lehtikaalia mutta minusta tuntuu että kaalit ovat vihdoin tulleet tiensä päähän.


1 kommentti:

 1. EET eli Eräs Eksentrisistä Tädeistäsi4. tammikuuta 2016 klo 2.22

  Moni päivityksesi mennä hujahti ohi ilman kommenttia, vaikka jokin ajatus mielessäni välähtikin (ei mikään menetys sinänsä... ;) ). En jaksanut plarata edes sun takaisin sinne tänne tämän vempaimeni kanssa --- olen vuosia jo sinnitellyt tällä läppärillä, siis ilman kunnon näppistä tai varsinkaan KUNNON hiirtä, enkä oikein tykkää kun tässä on yliherkkä levy (tai mikä sen nimi on) jossa on tuhat ja yksi toimintoa eri alueilla eri suunnista (vain TOSInörtti voi yleensä tämmöisen tavallisen ihmisen käyttöön suunnitella! :/ ). Ja Kisse haluaa maata JUST tossa oikean käden alla ja se on ihan sähköinen ja karvoja leijuu ilmassa ja tunkee nenään jne jne...

  Mutta siis kiva on lukea Sun kasviharrastuksesta ja pihatouhuistakin ja - huoh - kiva kyllä ei ole ajatella Sun pitkittynyttä/vää masennusta.
  Siis ihminenkö muka viisas-? Kun ei edes itseään osaa selittää/hoitaa/käyttää/ tarkoitain siis noin niin kuin yleisesti, en Sua tai itseäni tai ketään muutakaan henk koht ------ no - jatketaan, päivä kerrallaan! Kokemuksesta voi vakuuttaa, että mitä pidempään elää, sen helpommin sen saa sujumaan!!! :) (Hmm... paitsi että kun alkaa perälauta sumusta häämöttää ja vanhuudenhöpsäisyyttä leijuu ilmassa... Mutta sekin aikanaan, ja kaikella ON aikansa! :) )

  Lukemisiin, One! :)

  VastaaPoista